So rich so pretty


 
Passande och taggande låt för ikväll.  Love it!
Bilder kommer imorgon!

Maskerad

Ikväll ska jag med ett litet hastigt beslut på halloween fest, maskerad var det visst också. Och eftersom jag inte äger läskiga kläder fick jag bli brat. Kan också vara lite skrämmande ibland.

Ha en fin kväll!

Brand new colony

Ojojoj, gissa om jag blev glad när snön var borta när jag drog upp min rullgardin sakta för att riktigt förbereda mig på om jag skulle se vitt. Så jag hoppade i mina tunna strumpbyxor och gick ut. Ajaj vilket misstag! Det är typ 0 grader ute.
Jag frös.
(Dem som inte trodde jag kunde klaga mer, det kan jag)

This morning came by

Idag lanserades Elin Klings svenska motsvarighet på Lookbook, minoutfit heter det visst. Jag blev medlem redan igår hur det nu gick till! Rätt fint tycker jag, men inget slår Lookbook! På riktigt, ingenting. Watch this;

gff
Allt är så jävla fint. Och lite extra kärlek till skorna och håret!

fhhgg
No wordsHappy b-day

Idag fyller min bästa vän och sambo och nästan syster som man också kanske kan kalle henne, vi har lite Seth och Ryan livsstil. PUSS

Fanny


winter?

Ok, nu ska jag fan inte vara positiv. Om det finns någon som styr över vädret sk. "vädergud" ska jag fan ta och skjuta ner den jäveln. Vad är detta? Snö? I Oktober. Jag HATAR snö. Den enda dagen eller veckan snö får existera är mellan julafton och nyår. Hur mycket julstämning kommer det bli nu när snön redan kommit? Jag blir upprörd.
Nu ska jag skapa lite positiv energi och inte kolla ut genom fönstret!

ingenting tillbaka

Jag fick ett samtal idag. På andra sidan luren satt mitt jobb. De undrade om jag kunde jobba imorgon. Jag tänkte att ja 3-4 timmar är väl inte så farligt. Så jag sa ja. Då sa hon att jag skulle jobba 9 timmar. Jag blev stum, fan, vad har jag gett mig in på? 9 timmar, på detdär jävla skitstället. Jag lär vilja dö, sjunka ner genom jorden osv. imorgon är ingen rolig dag minsann.

I cannot help but dance

Åh, ibland står turen på min sida, ibland ibland ibland. Även fast jag undviker allt vad A-brunnar heter, nycklar på bordet and so on så har jag nästan aldrig tur. Men igår, så hände ett undantag på resten av dagen. Jag hittade dem! Sammetsleggingsen som inte är i sammet från Monki, gissa om jag sken av lycka. Hon i kassan sa att hon hängt ut dem för någon timme sen och att någon lämnat tillbaka dem. Och tack dig som lämnade tillbaka dem för det!
Nu ska jag bo i dem.. länge!Ps. jag glömde knyta skorna!


decision

Fan jag har sån jävla beslutsångest, väskorna är lika, jag kan inte köpa båda två. Vilken ska jag ta?
ffgfg gdf

envy

In a better mood. Jag kollade på det nya Gossip Girl avsnittet innan, alltså det som kommit ut nu i usa. Om någon sett det förstår ni nog varför jag är grön av avund (oj, mitt ordspråksförråd stiger) på Jennys eller Taylor Momsens utseende. Fan vad hon är snygg, speciellt där. Kortet är från avsnittet, dock inte lika snyggt som påstås, det fanns inga andra.

Ps. Willa Holland (Marissas lillasyster Kaitlin i o.c) gör någon slags gueststarring, trevligt!
Nu ska jag inte vara such tv-serie nörd och få lite sömn!You know you love me xoxo.
Nej jag bara skämtar haha!You promise me everything

Oj, vilken jobbig dag det blev. Både psykiskt och fysiskt. Mitt humör har varit upp och ner hela dagen. Nu är det nere som fan av diverse orsaker och händelser. Men jag hade faktiskt en fin dag i Malmö, trots allt. Och jag shoppade lite fint också. Och jag har sån beslutsångest så att det gör ont gällande en väska, ack. Jag lägger upp bilder på den imorgon och på vad jag köpte.
För nu ska jag lägga mig under täcket, titt på oc och inte göra något annat. Ha en fin kväll alla!

Malmö next

Yes! Imorgon bär det av till Malmö och min syster. 08.11 går tåget för att vara exakt. Jag ska mest shoppa hade jag tänkt, tror inte jag får sällskap så värst länge av varken mamma eller syster, de blir bara irriterade och åtåliga av mitt långsamma tempo. Och vem vill ha irriterade och tjatande människor runt sig när man shoppar? Men nej, jag ska se till att spendera lite tid med syster också, vi ses allt för sällan nu när hon har flyttat ner.

Ps. kan någon snäll komma hem till mig och stämma min gitarr, jag blir galen på den! Riktigt irriterad blir jag faktiskt, det låter som jag vet inte vad och jag förstör den bara mer nu när jag suttit och försökt stämma den. Fan.

bought us a cottage near the countryside

Idag är det första officiella lovdagen, hurray! Fast jag har så ont efter dansen igår så jag kan knappt röra mig, vi töjde så mycket, tror att yttre sidan på benen ska gå sönder om jag böjer mig. Jag är sjukt rastlös..

Anyway, idag fann jag nya H&M katalogen i brevlådan. Det var inget att hurra över iallafall. Det är samma plagg varje säsong och varje gång hoppas jag och blir lika besviken. Det enda jag hittade var skor, i mängder! Jag vill ha alla, seriöst. Fina skor med höga klackar som kommer göra mina fötter ledsna, men det är ett senare bekymmer!

That's not my name

 

bcf

 

Lookbook är kärlek 


Beautiful ones

jgj

Fina nyheter från Monki. Får kolla om något kommit in i den lilla butiken här hemma eller om jag ska jaga det i Malmö på tisdag.
jghc

Russian


Idag har jag varit på handleadarkurs till körkort, jag satt och funderade på hur jag bäst skulle kunna komma därifrån.. Gå aldrig den.
Jag fick en pälsmössa i veckan, jag känner mig lite som en ryska i den. Men den är fin.

Fat lip

jag har en tjock läpp, puss
I morse vaknade jag upp med en överläpp minst lika stor som Ne-Yos. Läppglansplumer kan ju slå sig i väggen.. Fast på bilden ser det mest ut som att jag har lagt 5 snusar (jag har ingen aning om vad man säger) under munnen.
Puss för den!

Don't look back in anger

Äntligen är det lov! Hur skönt är inte det? Mycket ska hinnas med och mycket tid ska tyvärr gå till skolarbete, fan.

Parantes; Idag har jag varit på guideutbildning och sen ätit trerätters, gott!

Would you freak out?


Jag skulle bara lägga in länken under, men då skulle inlägget bli tråkigt, så jag lägger in en fin låt såhär på morgonen!
Följ min blogg med bloggkoll

Hey Pete!You make music
 I make shirts


Hey!

Jag tröttnade totalt på Devote.se som jag hade innan (http://mariel.devote.se) , det vimlade av massa kloner av varandra alla födda ca 94-95.  så nu är det blogg.se som gäller!

Puss!

RSS 2.0