And all I got was this lousy hangover

Igår kväll var det fest som gällde och jag kom hem ca halv fyra, sedan var det bara att gå upp idag på morgonen och åka till jobbet. Inte så trevligt. Men igår var sjukt kul!



Cobrasnake

Rutor, stökigt golv och en sur min



Topshop

Kele


You are the bluest light

"It's my job to keep you safe tonight"  (dog lite mycket)

Bloc Party och Kele säger jag bara!

Tonight I'm letting go



Jag älskar att hitta bortglömda bilder i "andra bilder" mappen

Toppartister senaste 7 dagarna:

Bloc Party - 113 spelningar.

Ungefär så ser min Last Fm ut, alla andra har max 6 spelningar.
Plus 6 timmar tåglyssnande och 1½ timmes konsert, en jävla massa Bloc Party med andra ord.

Bluest light

Nu ska jag sova av utmattning från de senaste dagarna. Sen la jag ju till tre timmars dans på smärtan i min kropp. Underbart skönt kommer jag att må imorgon. Men allt är värt det.
En rolig detalj i min vardag är väl att jag har fått total Bloc Party mani efter gårdagen och spelningen. Jag kan inte lyssna på någonting annat. Och jag kommer inte över hur bra de var, jesus.

Nu ska jag hoppa in under täcket. Kisses

Stockholm, shopping


Innan Stockholm och under shoppingen såg jag ut ungefär såhär


Tunika från Gina Tricot. Fick den dock i fel storlek när jag bytte plagget för en fläck.


Också från Gina Tricot, köpte dock inte.


Topshop


Weekday- Paris!


Weekday

Sedan tillkom lite mer. Bla. en Bloc Party tröja med texten "We dance to the sound of sirens" från låten Ares, som ni ser under.

W-O-N-D-E-R-F-U-L

Igår begav jag och Fanny oss ut på en utflykt till Stockholm. Förutom en massa shopping så var vi på Bloc Party spelningen.
Det var det bästa jag har varit med om. Jag kan knappt gå, men det var värt varenda blåmärke på min ömma kropp.

Bilder och vad jag shoppade kommer senare!


Ares var det sjukt drag på, till skillnad från i denna videon, det går inte att beskriva stämningen. Och jag tvivlar på att Kele Okereke är mänsklig.

plans

Dålig uppdatering här. Men allt fungerar i mitt liv som idag mest bestått av dans och nerver inför morgondagen då en resa är inplanerad!

Jag är gladare och lyckligare än någonsin, ibland är livet inte så dumt! Och min Mulberry får följa med på äventyr imorgon också, älskart!


P-p-party

Ikväll är det fest! Känns som ett tag sen nu! Så just nu vänder jag ut och in på min garderob och har allmän panik över vad jag ska ha på mig!
Jag hoppas i alla fall på en jävla massa Singstar och mycket människor.

Någon som ska göra något roligt ikväll?

Revolution

Jag har inte så mycket att skriva, jag försöker njuta så mycket möjligt av mitt sportlov och undviker tankarna om alla skolarbeten jag egentligen borde göra..
Igår var jag i alla fall på bio med finaste Fanny och såg Revolutionary Road, väldigt tragisk film, men oh så bra.


Free fallin'

 

Just nu ser jag ut som t.v. Dock är mitt hår som t.h. Det tar ett tag innan man får det platt, ungefär en halvtimme. Not that fun.

For The Widows In Paradise, For The Fatherless In Ypsilanti





Puppies


One

Idag gick jag upp tidigt för ett medarbetarsamtal på jobbet, senare begav jag mig ner till Waynes för en fika med fina vänner, vi blev sittande där rätt länge, eller rättare sagt tre timmar.


Jag såg också världens vackraste kille innan, han såg ut ungefär såhär

Jag tappade andan.

A message baby

Skickat från mobilen:
"Bered dig på en tuff utmaning. En Ben&Jerrys var på onsdag. Känn pressen!"

Dagens i-landsproblem, det finns alldeles för många smaker och dagens ungdom är alldeles för glupska.

Alexander Wang aw09


"We lived on sunlight and chocolate bars"


Olivia Palermo



Kanske en av världens snyggaste kvinnor- Olivia Palermo från The City
Bilder

Walking on sunshine vs. walking in a winter wonderland



Fint var det i alla fall när jag och en vän gick på Växjösjön.

Eaten by your (my) love

vbfgh



Jag har ingen mysig dejt ikväll. Hoppas alla andra har det, med levande ljus. Eller att ni skiter i denna dagen och festar som fan och hittar en snygg man.

New stuff



Kavaj- Ellos och skor- H&M

The early morning, the City breaks

Nu är jag äntligen bättre, jag vill aldrig mer vara så sjuk. När jag fick Min Mulberry kunde jag inte ens reagera såhär, som jag troligtvis hade gjort om jag vore frisk. Jag har nog sett Sex and The City filmen alldeles för många gånger.
Och jag har förresten Sportlov nu, dock blir det två veckor för mig eftersom jag inte varit i skolan denna veckan. Skönt är det i alla fall! Och jag hoppas innerligt att den jävla snön smälter, fort!

Where were you?

Rutiner under sjukdom i en vecka:
- Vakna mitt i natten av feberdrömmar, feberfrossa eller allmänt värmeslag
- Vakna tidigt på morgonen av samma anledningar
- Kolla på tv tills man somnar
- Ligga i sängen och försöka att inte röra sig på grund av smärta
- Har man inte hög feber så försök kolla så mycket som möjligt på The City, Weeds, Oc, The Hills eller Madagaskar.

Jag saknar mitt friska liv då man slipper känna sig som en 90 årig tant med smärtor i höft och axlar som behöver hjälp med att äta och dricka, vräker i sig smärtstillande, kvider sig i hosta och som är allmänt ofräsch.
Nu satsar jag all in på att bli back to normal innan nästa vecka!

My new love

gfhfg

Sickness

Jag är så sjuk så att jag knappt kan sitta upp, jävla influensa.

Tankar på ett tåg

Idag när jag åkte tåg så kom jag att tänka på en underbar incident som inträffade i maj förra året påväg hem från Göteborg. Jag var bara tvungen att hitta inlägget and here it comes:

Igår träffade jag och Fanny den mest underbara killen på länge. Det var alltså i bistron på tåget som detta inträffade. Vi hade inga kontanter och när vi tagit det vi skulle ha, räckte jag fram kortet men hon i kassan sa att de inte gick med sådana kort som mitt är. Fanny hade ett likadant så vi visste inte vad vi skulle göra. Då från ingenstans kom räddningen. En hand. Inte vilken hand som helst, utan en hand full av pengar och mynt som tillhörde en söt kille i 20 års åldern. Han sa ingenting han bara räckte fram handen och log. Vi blev väldigt chockade och en stund bara stod vi där och gapade. Sen insåg jag att vi var tvugna att göra något, först ville jag inte ta emot pengarna, men tillslut blev det så iallafall. Hon i kassan kallade honom dagens hjälte och vi gick generade med våra kaffe därifrån.

Åh jag blir fortfarande helt varm när jag tänker på honom.

All I really want to do



Jag lyckades med att inte köpa en enda sak idag när vi shoppade i Malmö. Jag håller hårt i pengarna till Stockholm. Och jag är faktiskt förvånad över mig själv, det hör till ovanligheterna att jag kommer hem tomhänt från en shoppingrunda.
Ikväll ska jag och min syster bara ta det lugnt och kolla på Desperate Housewives då hon har de två första säsongerna hemma, party!

Ha en fin kväll!

But I'm the one that's drowning now



Jag får sådan jävla gåshud av introt. Det är underbart!
Och jag lämnar er med denna video, en av de bästa låtarna på nya skivan Intimacy!

Next up; Malmö

Äntligen helg! Och jag ska bege mig till stationen om någon timma och senare vidare till Malmö. Ska bli väldigt skönt att komma bort från allt slask och snö som har drabbat Växjö.
Och jag ska försöka att inte köpa någonting imorgon på stan, jag måste hålla i pengarna till Stockholm. Får ju se hur jag lyckas med det..

Ha en fin helg!

Spetstopp på tradera!

Jag la nyss ut min kära spetstopp på Tradera. Check it out och buda här!


Någonting gick riktigt snett..



(Jag försökte att vara lite rolig i rubriken, men jag är inte känd för mina skämt)

There's something in the distance



Just nu väntar jag på att få detta hemskickat. Plus min väska då! Jag kan inte sluta tjata om den, det går inte.
Kavajen från Ellos och skorna från H&M

All of a sudden it's white again

En total vit chock när jag vaknade, min första tanke var "Snö? Det är ju snart vår!" Men det gör inte så mycket, för imorgon flyr jag Småland, och tar mig ännu mer söder ut till Malmö över helgen (jag har inte vågat kolla om det är snö där också). Det ska bli riktigt trevligt att komma iväg en helg och skönt att åka tåg ensam, jag har nog aldrig gjort det tidigare. Jag ber för att jag inte får någon jobbig människa som vill prata när jag vill ha en stund för mig själv. 

My feet won't touch the ground



Dagen summerars med att jag har ännu ondare i min redan ömma kropp efter dans i 2½ timme. Jag svävar fortfarande på moln och har kollat på klippet (igen) på Elins blogg och jag förbarmas över min morgonröst, inte vacker! Och att säga shit två gånger är inte heller det vackraste. Jag har också försökt att plugga seriöst på biblioteket, det gick dock inte så bra.




Wake me up when you come to bed

Egentligen får jag panik när jag säger sådant här och måste ta i trä, men detta året verkar bli perfekt!
Och nu ska jag sova och drömma lite om min väska. Jag har fortfarande inte förstått att jag har en Mulberry i min ägo. Och jag har lyssnat på klippet från The voice,  jag hatar att höra mig själv i sådana sammanhang och jag är seriöst helt mållös, jag kunde inte säga någonting vettigt.

Och denna låt ska jag somna in till, då det endast är 20 dagar tills jag far till Stockholm och ser dem live, underbart! 

Sleep tight!


Life in Technicolor


Lite kläder från den fina vårkollektionen från Monki! Lite saker har redan kommit ut i butik.

M-m-mulberry

Jag kan inte ens förstå att jag skriver detta. Men idag ringde The Voice och Elin Kling, jag vann Mulberryn Bayswater. Helt stört! Jag fattar ingenting och jag kunde inte ens säga någonting när de ringde. Men anyway, min baby kommer snart. Can't wait, lycka på hög nivå!


Måndagsbarn turns dansbarn

Idag är det måndag, också ny månad. Vilket känns jävligt bra då våren "officiellt" börjar i mars. Alltså en månad kvar, en kort månad dessutom.
Idag har jag ägnat tid åt att dansa i skolan på Estetisk verksamhet och ska iväg och dansa nu igen! Så jävla lycka att dansa.

Ha en fin kväll!

The Last Of The English Roses

 

And suddenly life appears.

Helt plötsligt infinner sig sju små själar extra i mitt hus. Min hund fick valpar inatt och de är så små och mysiga så jag vill aldrig släppa dem.

RSS 2.0